A koronavírus szorongás ellen a titok a hatékony stresszkezelés

Bezárultatok, félsz a betegségtől, anyagi bizonytalanságtól? Segítünk!

Mit tehetsz saját magad és a családod érdekében a koronavírus szorongás ellen? Vagy azért, hogy minél kevesebb érzelmi hatást gyakoroljon rád a járvány utóhatása? Vedd kezedbe az irányítást! A stresszkezelést Te is végezheted, otthon. Akár a családdal közösen is.
Hatékony stresszkezelés a koronavírus szorongás ellen
Gondjaid vannak a párkapcsolatoddal, a gyerekeddel, vagy önmagaddal?

A #maradjotthon nem elég!

Miért? Mert a bezártság, a naponta érkező rossz hírek felerősítik a stresszt. Otthontanulás, otthonról végzett munka, össze vagytok zárva. Senki nem tud a többiektől igazán a saját feladataira koncentrálni, és még az alapvető szükségleteiteket is el kell látni. Még azt sem tudja senki, meddig fog ez a helyzet tartani. Minden teljesen bizonytalan. Lassan a fél világ bezárul a négy fal közé. Valamit tenni kell az ellen, hogy ne bolonduljunk meg ettől!

Mi történik most velünk?

Az egész, eddig ismert világunk most esik szét, és nem mindegy, hogy utána, ha a viharfelhők elvonultak a fejünk fölül, mit fogunk megtartani mindabból, amit a bezártságunk alatt magunkról, a családunkról, és a világról tanultunk. Az biztos, hogy a koronavírus mindenkiből kivált félelmet, óvatosságot, szorongást. Ha csak napi egyszer nézed meg a híreket, már az is sokkoló. Különösen, hogy a helyzet nagyon gyorsan változik. Emellett nem mindenki bírja egyformán a bezártságot, home office-t, otthontanulást. Hiába van szuper családod, egy külső kényszer okozta összezártságban a sok feladat és félelem között előjöhetnek a konfliktusok. Ha a családi életed eddig se volt zökkenőmentes, mostantól beköthetitek a biztonsági övet.

Milyen alapfélelmeket hozhat felszínre a koronavírus szorongás?

 • A sokk, hogy ebbe bele lehet halni, ma, a 21. században.
 • Félsz, hogy te, vagy a szeretteid megbetegedhetnek, elveszítheted őket.
 • Pszichésen megterhelő a bizonytalanság, az ismeretlen helyzet.
 • Anyagilag alaposan össze kell húzni a nadrágszíjat, és kilátástalan, hogy mikor lélegezhetsz fel.
 • Nem tudni mi lesz a munkáddal, a megélhetéseddel.
 • Hogyan oldd meg egyszerre az otthoni teendőid: a munkád, a gyerekek nevelését ÉS tanítását, a háztartási munkát.
 • És mindezt hogyan oldd meg úgy, hogy a családi béke is nagyjából élhető legyen mindenki számára.

Tehát nem elég, hogy otthon maradsz, és vársz az egész világ jó szerencséjére.

A benned dolgozó stressz, félelem, szorongás ellen tenned kell, hogy se Te, se a családod ne menjetek tönkre lelkileg az otthon töltött idő alatt!

Mit tehetsz a koronavírus szorongás ellen?

Az első, és legfontosabb lépés, a szorongás ellen, hogy abbahagyod. Miért? Mert a szorongás, és a stressz fogékonnyá teszi a szervezeted a betegségekre. A koronavírus okozta szorongás olyan, mintha zászlót lengetnél, hogy: „Itt vagyok!” És nemcsak a megbetegedés miatti félelmeid számítanak! A szervezeted számára az anyagi kilátástalanság, munkahely elvesztése, vagy a gyerekek miatti aggodalmak ugyanúgy stresszt jelentenek, ami CSÖKKENTI az immunrendszered védekező képességét! Tehát ha meg akarod védeni magad: ne stresszelj! Persze könnyű ezt mondani!
Tudtad, hogy ma már a házasságok több mint 60%-a csődöt mond?
Vagy úgy vagyunk megalkotva, hogy elrontsuk a párkapcsolatainkat?

Hogyan használj egyszerű stresszkezelő technikákat a koronavírus szorongás ellen?

A félelmeink érzések: jönnek és mennek. Nem tudjuk befolyásolni, hogy mikor támadnak meg az újabb szorongásaink, és mikor nem. Vagy mégis? Hogyan lehet úrrá lenni a félelmeinken úgy, hogy vissza se akarjanak jönni? Erre a legegyszerűbb válasz: ha megtanítjuk az agyunknak, hogy nincs veszélyben, és nem kell elindítania a megszokott stresszreakciókat. Ha a stresszt oldani tudod, az visszahat az érzéseidre, és a félelmeid is csökkenni fognak. Létfontosságú, hogy foglalkozz a hatékony stresszoldással egy #maradjotthon helyzetben!

Ezért készítettük el “Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen” Programunkat

Mit nyersz ezzel a programmal?

 
 • A Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen Program az EFT módszert (Érzelmi Felszabadítás Technikája) mutatja be egyszerűen és gyorsan, kb. 25 percben. A módszer megtanulásával nem kell ennél több időt töltened.
 • Az EFT módszer egyszerű, és gyorsan működik, csak próbáld ki!
 • Ez a technika egyesíti az 5000 éves keleti gyógyító tanításokat és a modern nyugati tudományok felfedezéseit. Röviden: akupunktúrás pontokat kopogtatunk ( = saját kézzel stimulálunk) úgy, hogy közben kifejezzük az érzéseinket ( = rávesszük az agyunkat, hogy a problémáinkra fókuszáljon).
 • 70-90 %-os eredménnyel képes a szorongásokat és félelmeket eltüntetni (főleg, ha mindennap legalább 10 percet foglalkozol a feladatokkal).
 • Sőt, a szorongások elmúlásával bármilyen helyzetbe kerülsz, már inkább a megoldások fognak eszedbe jutni.
 • A Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen Programban: 4 órányi kopogtatást kapsz, ami annyi idő, mintha személyesen jártál volna hozzánk egy bérlet erejéig. Ennyi idő alatt a legkomolyabb traumák is oldódni szoktak az EFT segítségével.
 • Az a különbség a Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen Csomag és a személyes találkozó között, hogy így az összes filmet (25 db) többször is végigcsinálhatod.
 • Ez olyan lesz, mintha végig fognánk a kezed, és támogatnánk az úton, amíg sikerül tényleg megnyugodnod, és az életed pozitívumaira koncentrálni.

Mire nyújt megoldást a „Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen” Program?

Ez a 4 órányi, 25 videóból álló anyag Neked szól, ha:

 
 • Egyszerűen és gyorsan megtanulnád az EFT és a stresszkezelés alapjait
 • Félted a szeretteid és a családod, hogy érintettek lehetnek ebben a járványban
 • Félsz attól, hogy Te magad elkaphatod ezt a betegséget
 • Szeretnéd az immunrendszered mentálisan is megerősíteni
 • Félsz attól, hogy a bezártság ideje alatt egymás agyára fogtok menni a családoddal
 • Félsz attól, hogy a gyerekekre érzelmileg milyen hatással lesz ez az egész
 • Úgy érzed, teljes sokkot kaptál a koronavírus szorongás miatt, és nem tudsz tovább lépni,
 • Vagy épp ellenkezőleg: csak pánikszerűen kapkodsz ide-oda
 • Bizonytalansággal tölt el, hogy meddig fog ez a helyzet tartani
 • Nem hiszel magadban, hogy meg fogod oldani a kialakult helyzetet
 • Túl sok az új feladat és felelősség, amire nem voltál felkészülve (home office, otthontanulás, háztartás, családi béke fenntartása egyszerre)
 • Testi tüneteid vannak a szorongástól, mint pl.: alvászavar, evészavar (túl keveset, vagy túl sokat eszel)
 • Aggódsz a kilátástalan, bizonytalan anyagi helyzet miatt
 • Félsz, mert fogalmad sincs, mit hoz a jövő (anyagilag és egészségileg)

Igen, bármilyen hihetetlennek tűnik: ezekre az aggodalmakra az EFT, mint stresszoldó technika képes hatással lenni.

És a pofonegyszerű használata miatt képes gyors stresszcsökkenést elérni.

DE: ha bármi olyan problémád, vagy szorongásod merül fel, amire nem találsz megoldást a stresszkezelő filmjeink között, a járványveszély ideje alatt vállaljuk a visszajelzésed alapján, hogy újabb anyagokkal egészítjük ki az eddigieket.

Neked csak annyi a teendőd, hogy…

Gyakorolj, adj számunkra visszajelzést, és gyakorolj megint. Napi egy-egy film végigkopogtatásával is már elég messzire el lehet jutni. A leghosszabb videó is maximum 15 perces (ebből összesen kettő van), a legtöbb 10 perces, vagy az alatti hosszúságú. Így nem igazán vesz el sok időt az életedből. De a hatékonysága talán mégis megéri… Egy oktatófelületen fogod megtalálni az összes videót, amelyekből tetszőleges sorrendben választhatod ki, hogy mi okozza épp a legnagyobb stresszt számodra. Az összes film elején röviden elmagyarázzuk, hogyan kell alkalmazni az EFT-t, és a videók levetítésével már el is kezdheted alkalmazni az EFT kopogtatást!
De nem akarod, hogy a stressz határozza meg az életed, és végül az elváló 60%-ba tartozz?

És hogy mennyibe kerül Neked mindez?

  Mivel  egy ország van jelenleg az otthonába kényszerítve, és nehéz megmondani, mennyire fogsz boldogulni anyagilag az elkövetkező hónapokban, ezért a következőt javasoljuk: Döntsd el te a Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen Program árát!
 • Dönts az alapján, hogy mennyire van szükséged a félelmeid gyors oldására, hogy végre a megoldásokkal tudj foglalkozni!
 • Dönts az alapján, hogy mik a lehetőségeid, mit engedhetsz meg most magadnak!
 • Amit most megvásárolsz abban kb. 3 teljes heti munkánk van benne, és vállaltuk az általad felmerülő félelmek megfilmesítését is (ésszerű határok, és a munkabírásunk figyelembevételével).
 • És annyi anyagot kapsz ebben a programban, mintha egy 4 alkalmas (40.000 Ft-os) bérletet vennél hozzánk személyes, vagy Skype konzultációra.

A személyes békéd és józanságod megőrzése mindennél fontosabb eben a káoszban.

Győzd le a félelmeidet most!

Ft