Jogi nyilatkozat

1. A honlapon szereplő információk

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a RobinZone Outdoor Bt, Várhegy u. 3., 2119 Pécel.

A teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az üzemeltető jogtulajdonát képezik.
A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A honlapon és a kapcsolódó e-maileken, blogon, stb. bemutatott technikák és módszerek kizárólag információs célúak és semmilyen módon nem tekinthetők egészségügyi vagy orvosi tanácsadásnak. Ezek a technikák jelenleg kísérleti stádiumban vannak. Annak ellenére, hogy az ismertetett technikákat és módszereket nagyon sok ember alkalmazta már sikeresen és mellékhatások nélkül, nincs tudományosan bizonyítva, hogy mindenkire azonos módon hatnak.

Ezért a honlap készítői és üzemeltetői, a RobinZone Outdoor Bt. tulajdonosai, valamint a (EFT, NLP, Hellinger-féle családállítás) módszerek kidolgozói nem felelősek semmilyen, a honlapon bemutatott módszer alkalmazása során vagy a későbbiekben esetleg bekövetkező lelki vagy fizikai problémáért. Az itt szerepeltetett információk felhasználásáért kizárólag a módszert alkalmazók a felelősek.

Semmilyen formában nem tanácsoljuk, vagy sugalmazzuk az orvos által előírt gyógyszerek szedésének, illetve bármilyen előírt terápia folytatásának a szüneteltetését vagy abbahagyását, amelyekben az olvasó vagy a felhasználó esetleg részt vesz. A honlapon található információk, az elsajátított technikák semmilyen szakszerű orvosi vagy természetgyógyász kezelést nem helyettesítenek.

A honlapon található információk a RobinZone Outdoor Bt. kizárólagos tulajdonát képezik, másolásuk és továbbadásuk kizárólag a tulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges, kivéve rövid idézetek közlését a szerző és a honlapcím feltüntetésével és működő link biztosításával.

2. Feliratkozási feltételek

A https://csaladbanutazunk.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz az önismereti tesztekre feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím létező, és hozzájárul ahhoz, hogy részére a honlap és a hírleveleink témájában információt küldjünk. Ezt a teszteket kitöltők egy előre ki nem töltött ellenőrző ablakban kipipálják, és ezzel elfogadják a hírleveleinkre történő feliratkozást.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldalt üzemeltető RobinZOne Outdoor Bt. elektronikus, vagy (megrendelés esetén) postai levelet küld, amelyek bizonyos esetekben a honlap termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mail címmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mail címmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból.

A Feliratkozási feltételeket részletesen ismerteti az Adatkezelési Tájékoztató és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF).

3. Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre kattintva. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető. Minden kiküldött levélben az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A feliratkozáskor vagy megrendeléskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, postacím, számlázási cím, kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.

Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetenként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk. A hírlevél küldéseket lehetővé tévő hírlevél szoftver neve: MailMaster és a Sales Autopilot Kft. által bérelt szerveren üzemel.

Adatkezelésünk mindenben megfelel a hatályos Európai Uniós szabályozásnak és részletesen ismertetjük az Adatkezelési Tájékoztatóban.

4. Termék megrendelési feltételek

A https://csaladbanutazunk.hu megrendelési űrlapjainak kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A forgalmazott termékek szerzői jogvédelem alatt állnak, jogtulajdonos a RobinZone Outdoor Bt. A termékekről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termékek megrendelésével a megrendelő nem jogosult azokat továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult, a termék mindenkori árának 50 (ötven) szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

Az Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzák a Felek üzleti kapcsolatát, jogait és kötelezettségeit.