Hatékony stresszkezelés a koronavírus szorongás ellen

Bezárultatok, félsz a betegségtől, anyagi bizonytalanságtól? Segítünk!

Mit tehetsz saját magad és a családod érdekében a koronavírus szorongás ellen? Vagy azért, hogy minél kevesebb érzelmi hatást gyakoroljon rád a járvány utóhatása?

Vedd kezedbe az irányítást! A stresszkezelést Te is végezheted, otthon. Akár a családdal közösen is.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy döntsd el Te a Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen Program árát!

  • Dönts az alapján, hogy mennyire van szükséged a félelmeid gyors oldására, hogy végre a megoldásokkal tudj foglalkozni!
  • Dönts az alapján, hogy mit engedhetsz meg most magadnak!
  • Ebben a programban 3 teljes heti munkánk van, és annyi anyagot kapsz, mintha egy 4 alkalmas (40.000 Ft-os) bérletet vennél hozzánk Skype konzultációra.

Döntsd el Te, mennyit ér Neked ez a program!

Ft

Leírás

A Stresszkezelés Koronavírus Szorongás Ellen Program 4 órányi gyakorlatsorozatot tartalmaz azért, hogy teljesen le tudd győzni a koronavírus és a hatásai okozta félelmeid.

Ez a program tökéletes és hosszútávú védelmet nyújt a koronavírus szorongás ellen.

25 percben megtanítja, hogyan használd napjaink egyik leghatékonyabb stresszcsökkentő módszerének, az EFT-nek, vagy más néven Érzelmi Felszabadítás Technikájának az alapjait.

És több filmen keresztül konkrét gyakorlatokat mutat be, hogy hogyan használhatod ezt a technikát a mindennapjaid során, hogy egyre nyugodtabb és magabiztosabb legyél még ilyen bizonytalan időkben is.

Ha minden nap csak 10 percet gyakorlod ezt a technikát, már akkor is nagyon gyorsan megszabadulhatsz a legkomolyabb félelmeidtől és a stressztől, amit most még a koronavírus jelent számodra.

Ez a program a legjobb megoldás a szorongás ellen, hogy hosszú távon is stabil maradj lelkileg!